• Malzemeler

  • 500 gram frambuazlı dondurma
  • 400 ml. kremşanti
  • 8 adet beze tartölet
  • 2 yemek kaşığı limon suyu
  • 400 gram frambuaz
  • 20 gram pudra şekeri
 

Kırmızı mantarlar

  • Zorluk: Orta
  • | Ekonomik: Orta

Hazırlanışı

Dondurmayı buzdolabında 30 dakika

bekleterek yumuşamasını sağlayın. Mikserin kesici ucu ile püre haline getirin.

250 ml. kremşantiyi katı çırpın ve dondurma ile karıştırıp 30 dakika derin dondurucuda bekletin.

Dondurmayı büyük duylu bir krema sıkma torbasına doldurup bezelerin üzerlerine sıkın. 1 saat derin dondurucuda bekletin.

250 gr. frambuazı limon suyu ile püre haline getirin. Kepçe yardımı ile süzgeçten ezerek geçirin ve pudra şekeri ile karıştırın.

Tartöletleri beze kısımları beyaz kalacak şekilde frambuaz püresine batırın ve 30 dakika daha derin dondurucuda bekletin.

150 ml. kremşantiyi katı çırpıp krema sıkma torbasına koyun ve tartöletlerin üzerlerine beyaz noktalar sıkın.

Yapılan Yorumlar

yorum yapabilirsiniz!

yorumunuzu yazmadan önce ÜYE GİRİŞİ yapınız.

TARİF ARA!
toplam üye: 98583
BENİM SOFRAM
YEMEK OKULU
EN YENİ ÜRÜNLER
BLOG

Susesi Luxury Resort yeni sezona hazır. Siz tatile hazır mısınız?

SusesiLuxury Resort’te Haziran ayı; yoğun okul temposundan çıkan çocuklar için unutulmaz bir tatil olurken, babaların da aileleri ile geçirecekleri mükemmel bir Babalar Günü tatili olacak. ...

Kategori: Blog Alt Kategori 11 Mayıs 2012 Cuma Saat: 12:00 AM
YAYINLAR